Bölümümüz Sancaklı Sandalye'ye Teknik Gezi Düzenledi

21 Mar

Bölümümüz öğrencileri ve öğretim üyelerinin katılımı ile 11/03/2020 tarihinde Düzce ilinde faaliyet gösteren Sancaklı Mobilya A.Ş.'nin sbhowroom ve üretim tesislerine teknik gezi düzenlendi. Öğrencilerimizin ahşap kaplama üretimi, kurutma, laminasyon, presleme, üst yüzey uygulamaları gibi alanlarda yapılan işlemleri uygulama esnasında yerinde görerek sandalye üretimi konusunda bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır. Ayrıca yapılan teknik gezi kapsamında Türkiye'de mobilya tasarımı alanında en önemli isimlerden biri olan Adnan Serbest ile 1,5 saatlik bir soru-cevap etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinlik sonunda Adnan Serbest'in talebi doğrultusunda bölümümüz öğrencilerinden Utku Değirmenci ve Nebiya Aktekin'in eğitim-öğretim dönemi boyunca haftada bir gün yaptıkları tasarım çalışmalarında Adnan Serbest ve ekibine yardımcı olmaları ve eğitim almaları konusunda görüş birliğine varılmıştır.

Adnan SERBEST ile çalışmaya başlayacak öğrencilerimiz: