Bölümümüzde Teknik Gezi Düzenlendi

13 Kas

Bölümümüz, 4 Kasım 2019 tarihinde Düzce ilinde ağaç işleri endüstrisi alanında faaliyet gösteren OR-KA Banyo ve Doğtaş Kelebek Mobilya firmalarına ait üretim tesislerine tüm öğrenci ve öğretim elemanlarının katılımı ile teknik gezi gerçekleştirdi.

Gezi kapsamında ilk olarak OR-KA Banyo'da ağırlanan bölümümüze firma yetkilileri tarafından markanın endüstrideki konumu, misyonu, vizyonu ve gelecek hedefleri hakkında kısa bir brifing verildi. Daha sonra üretim hattını yakından görme fırsatı bulan öğrencilerimiz; panel işleme, boyama, paketleme ve lojistik gibi birimlerin çalışma sistemini anlama fırsatı buldu.

Buradan Doğtaş Kelebek Mobilya üretim tesislerine geçen bölümümüz burada ise döşemeli mobilya üretimi, mobilya montajı ve panel işleme gibi birimleri gezerek bilgi sahibi oldu.

Her iki kuruma da, öğrencilerimizin gelişimine verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.