Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirildi

17 Oca

  • Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü
  • Tüm Duyurular

Fakültemiz Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü ve İlimiz Kalıcı Konutlar bölgesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri, Düzce Orman İşletme Müdürlüğünün katkıları ile 17 Ocak 2018 tarihinde Fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi. 

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nda düzenlenen fidan dikimine Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet BUDAKÇI, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet ÖZDEMİR, Teknoloji Fakültesi öğretim üyeleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Okul bahçesinde öğrencilerle birlikte fidan diken Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet BUDAKÇI; “Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümünün bir üyesi olarak, çocuklarımıza küçük yaşta doğayı sevdirmeyi, korumayı, günümüz dünyasında hızla yok edilen ağaçların sayısını artırmanın önemini öğretmeyi amaçladıkları ifade etti. Başta Düzce Orman İşletme Müdürlüğü ile Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet ÖZDEMİR olmak üzere, öğretmen ve tüm öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

100 adet Batı Ladin fidanın dikildiğini ifade eden Okulu Müdürü Mehmet ÖZDEMİR ise, “Teknoloji Fakültesi Dekanlığı’nın teklifi doğrultusunda kendilerinin de bu konuda çalışmaları olduğu için etkinliği hiç düşünmeden kabul ettiklerini, Okulun bahçesinde öğrencilerle birlikte ağaç dikmenin; çocukların ağaca, doğaya ve çevreye karşı verimli toprakların korunması konusunda bilinçlenmesini sağladığını” söyledi.